Meghosszabbították a KOLOR FUTÁS nevezési határidejét

Meghosszabbították a nevezést az augusztus 21-ei Kolorfutásra. A Kolorfutás Night programon a verseny fennállása óta most előszőr, a résztvevők éjszaka futhatnak versenyszerűen Kazincbarcika utcáin.

Július 31. után is van lehetőség jelentkezni az idei Kolorfutásra. Nevezni augusztus 15-ig, illetve a nevezési limit elérésig lehetséges. A meghosszabbított időszak alatt nevezők már csak a helyszínen tudnak majd futópólót vásárolni.

A nevezésre, illetve a nevezési díj befizetésére a www.kolorcity.hu oldalon van lehetőség. A nevezés befizetés után válik érvényessé. A nevezési díj tartalmazza a versenyen való részvétel jogát, a rajtszámot, az egyedi befutó érmet, a frissítéseket, az egészségügyi biztosítást, az ingyenesen letölthető online fotókat, valamint a versenybírói felügyeletet.

A szervezők több távot is kialakítottak azért, hogy mindenki megtalálja maga számára a legalkalmasabbat. Ismét lesznek gyerekeknek szóló futamok. A lelkes apróságok Ovimaratonra és Sulimaratonra is nevezhetnek. Fuss, hogy segíthess! címmel jótékonysági etap is indul, aminek a nevezési díjából a Csillagfürt EGYMI kazincbarcikai tagintézményének fogyatékkal élő tanulóit támogatják majd a szervezők.

A hobbifutók számára 5,25 km-es minimaratonnal, a határaikat feszegetőknek 10,5 km-es negyedmaratonnal, a komoly versenyzési tapasztalattal rendelkezők számára pedig 21 km-es félmaratoni távval készülnek a Kolorfutás Night szervezői. A sportesemény útvonala,valamint a vársoban a közlekedést érintő változások a www.kolorcity.hu, www.kolorline.hu oldalakról és a Kolor Appon is megtekinthető, illetve letölthető.

Egy bányász régió