Ezüstös öregfiúk

Második helyen végzett a Kolorcity Kazincbarcika öregfiúk csapata az Encsen megrendezett nemzetközi Old Boys Kupa kispályás teremlabdarúgó tornán.

Encs Város Önkormányzata, illetve az Encsi Művelődési és Sportközpont egy nagyon rangos torna házigazdájaként köszöntötte az idei év első szombatján, vagyis január 7-én a meghívott nyolc csapatot. Az eseményt Mikola Gergely, Encs város polgármestere nyitotta meg, majd a sportvezetők, játékosok, családtagok és szurkolók egy rendkívül izgalmas, eseménydús torna részesei lehettek. A meccseket a teremlabdarúgás szabályai szerint 1 x 15 perces játékidővel és 5+1-ben bonyolították le.

A Kálmán Vilmos által vezetett Kolorcity Kazincbarcika SC Öregfiúk a szlovák vendégek kapcsán nemzetközivé vált, nagyon nívós tornán a rendkívül előkelő, második helyen végeztek, miután a döntőben 1-0 arányú vereséget szenvedtek.

A végeredmény:

1. Szepsi Öregfiúk

2. Kolorcity Kazincbarcika FC Öregfiúk

3. Encsi Hivatásos Tűzoltók Öregfiúk

4. Encsi Old Boys

5. Internacionáli Kosice Öregfiúk

6. BAZ-MRFK Öregfiúk

7. Encsi Rendőrkapitányság Öregfiúk

8. Sárospataki Öregfiúk

A Kolorcity Kazincbarcika SC csapata:

Venczel Zoltán, Varsányi János – Salló Gábor, Balogh József, Harnócz Róbert, Tamás Gábor, Takács István, Pápai István, Dorgai László, Szamosi Zsolt.

Csapatmenedzser: Kálmán Vilmos

Segítője: Kőrösi Gábor

Gratulálunk a szép eredményhez!

-Sajtóközlemény-

Egy bányász régió