Maradjuk annyiban, hogy nincs semmi kirekesztő a Pedofilellenes törvényben, csupán a 18 év alattiakat védi

A Pedofilellenes törvény ún. salátatörvény. Ez azt jelenti, hogy a többi törvénnyel (gyermekek védelméről szóló törvény, Büntető Törvénykönyv. Médiatörvény, stb.) összhangba hozták, azokat is módosítottták.

Óriási a hisztéria a Pedofilellenes törvény körül, de szögezzük le az elején, ez a törvény a 18. éven aluliak védelmét szolgálja. Nem bünteti a 18 éven felüli homoszexuálisokat, nem tiltja a homoszexualitást, nem tiltja homoszexuális művészek alkotásainak megismertetését, kivéve, ha az a homoszexualitást népszerűsíti, s 18 év alattiak oktatásában akarják felhasználni. Legyünk őszinték, művészek ilyet nem nagyon alkottak sem az irodalomban, sem a festészetben, sem a zenében. Ettől kezdve értelmezhetetlen minden hamis magyarázat, a közvélemény hergelése. Talán bizonyos csoportok hisztériájának legfőbb oka, hogy minden mondvacsinált, homoszexualitást népszerűsítő előadót kitilt a törvény az iskolákból. S ez miért baj?

Miért baj, hogy megfogalmazza a törvény: “Tilos az olyan reklámot tizennyolc éven aluliak számára elérhetővé tenni, amely a szexualitást öncélúan ábrázolja, illetve a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg.”? S miért baj, ha megtiltja, hogy ezt a reklámot társadalmi célú reklám feliratba csomagolva sem lehessen sugározni vagy közzétenni .

Miért baj, hogy egyértelműen a 18. év feletti kategóriába kell sorolni a médiaszolgáltatóknak a szexuális tartalmú filmeket?
“Azt a műsorszámot, amely alkalmas a kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására, különösen azáltal, hogy meghatározó eleme az erőszak, a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérésnek, a nem megváltoztatásának, valamint a homoszexualitásnak a népszerűsítése, megjelenítése, illetve a szexualitás közvetlen, naturális vagy öncélú ábrázolása, az V. kategóriába kell sorolni. Az ilyen műsorszám minősítése: tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.”

Miért baj az, ha az anya nő, az apa férfi?
a törvény „védi a család és a házasság intézményét, különös tekintettel a családi kapcsolat alapját képező szülő-gyermek viszonyra, melyben az anya nő, az apa férfi.”

Miért baj az, ha a 18. év alattiaknak tartott szexuális tartalmú előadások
“nem irányulhatnak a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérés, a nem megváltoztatása, valamint a homoszexualitás népszerűsítésére.”?

Miért baj az, ha a kiskorúak sérelmére elkövetett szexuális bűncselekmény érintettjét eltiltják a gyermekközösségektől?
„A nemi élet szabadsága és a nemi erkölcs elleni bűncselekmény elkövetőjét, ha a bűncselekményt tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére követte el, illetve a gyermekpornográfia elkövetőjét végleges hatállyal el kell tiltani bármely olyan foglalkozás gyakorlásától vagy egyéb tevékenységtől, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végzi, illetve ilyen személlyel egyéb hatalmi vagy befolyási viszonyban áll.”

Miért baj az, ha meghatározzák, ki tarthat a gyermekeknek előadást a szexuálitásról, kábítószer fogyasztásról, az internet veszélyeiről?
„A nevelési-oktatási intézmény saját pedagógus-munkakörben foglalkoztatott alkalmazottján és az intézményben iskola-egészségügyi szolgálatot ellátó szakemberen és az intézménnyel kötött együttműködési megállapodással rendelkező állami szerven kívül más személy vagy szervezet tanórai vagy egyéb, tanulók részére tartott foglalkozás keretében szexuális kultúrával, nemi élettel, nemi irányultsággal, szexuális fejlődéssel, a kábítószer fogyasztás káros hatásaival, az internet veszélyeivel és egyéb testi és szellemi egészségfejlesztéssel kapcsolatos foglalkozást (e § alkalmazásában a továbbiakban: program) csak akkor tarthat, ha jogszabályban kijelölt szerv nyilvántartásba vette.”

Miért baj, ha kőkeményen bünteti a pedofíliát?
Miért baj, ha tudhatjuk, hogy ki a pedofil?
A „…gyermekeket sértő nemi élet szabadsága vagy nemi erkölcs elleni bűncselekményt elkövető személyekre vonatkozó adatok megismerhetővé tétele…”

Javaslom minden kétkedőnek, hogy olvassa el a törvényt. Nincs benne semmi kirekesztő, megbélyegző elem, a 18 év alattiak kapcsán állít fel korlátokat.
A homoszexuálisok esetében azt sajnálom, hogy senki nem volt aki őszintén megszólalt volna: fölösleges hergelés ez barátaim, fölösleges és értelmetlen. Ezzel saját magatoknak ártotok.

-rizner-

https://koponyeg.hu/add-on-embed?w=250&r=9&c=light

Egy bányász régió