Elköszönt a Naprendszer Kazincbarcikától. Köszönjük a sok-sok támogatást és élményt.

Véget ért a Mini Naprendszer kiállítás Kazincbarcikán. Hatalmas felelősség és munka volt létrehozni, de megérte.

KÖSZÖNJÜK A LÁTOGATÓKNAK!
Köszönjük a pedagógusoknak, hogy időt szántak arra, hogy tanítványaikat elhozzák a kiállításra! Köszönjük a gyermekeknek az érdeklődést, a mosolyt, a vidámságot! Hihetetlen jó érzés volt köztük lenni, válaszolni kérdéseikre, velük együtt nevetni.
Köszönjük a családoknak, egyéni látogatóknak, nyugdíjas közösségeknek, hogy eljöttek és sétáltak a Naprendszerben! Külön színfolt volt a kiállítás utolsó napja, amikor rengeteget nevettünk a látogatókkal együtt. Ne feledjék, akik igénybe vették a Szuper Hold Fogyókúra programunkat, s 20 kg alatt maradt test tömegük, jogosultak ingyen utazni a Holdra. Az autóbuszok minden héten hétfőn 9.30 órakor indulnak. A buszra a védettségi igazolás kevés, az általunk kiállított tanúsítványt kell magukkal vinni. Az oda utazást mi fizetjük, vissza már gyalog kell jönni.

KÖSZÖNJÜK A TÁMOGATÓKNAK!
Egy ilyen kiállítás nem jöhetett volna létre, ha nincsenek nagylelkű támogatók. Köszönjük, hogy anyagiakkal, tárgyi segítséggel hozzájárultak a kiállítás létrehozásához.
Green Plan Energy Kft., Dynea Hungary Kft., Demeter Zoltán országgyűlési képviselő, BorsodChem Zrt., Kazincbarcikai Kórház, Donauchem Kft.

KÖSZÖNJÜK A JÓ AKARATÚ INTÉZMÉNYEKNEK!
Miután Kazincbarcika városháza egyik illetékes osztálya városképbe nem illőnek minősítette a kiállítást, úgy tűnt kútba veszett a sok-sok munka, nem rendezhetjük azt meg. Köszönet azoknak az intézményeknek, akik a kiállítást befogadták, sikerült segítségükkel úgy megvalósítani, hogy a távolság arányai sem sérültek.
-Don Bosco Sportközpont
-Irinyi János Református Oktatási Központ
– ÓSZC Deák Ferenc Technikum és Szakképző iskola

KÖSZÖNET A SEGÍTŐKNEK, ÖNKÉNTESEKNEK!
Sokan voltak, akik a pakolástól a felügyeletig, az ügyességek asztalánál lévő feladatok levezényléséig segítségünkre voltak. Köszönjük munkájukat, azt, hogy erre időt áldoztak. S külön köszönjük az ÓSZC Surányi Endre Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium tanulóinak munkáját!

Szóval viszlát Kazincbarcika, jövőre Go Alföld.Ott városképbe illő.

Rizner József
Összefogással Barcikáért Egyesület

Egy bányász régió