Hétvégi kavalkád-információk

INFORMÁCIÓK

1. Miért kell előzetes regisztráció?
A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Miután meghatározott létszámú vendéget fogadhatunk, szeretnénk elkerülni azt a kellemetlen helyzetet, hogy valaki, vagy valakik eljönnek, de nem mehetnek be a rendezvényre. Aki előzetesen regisztrált, azok tudnak bejönni.

2. Mit kell hozni a belépéshez?
A belépéshez a regisztráció során kapott visszaigazolást kell felmutatni. Ez azért fontos, mert a vendégek ellenőrzése a regisztrációs sorszám szerint történik. Ennek hiányában a rendezvényre nem lehet bemenni. Fontos tudni, hogy az egy regisztrációs sorszámmal rendelkező vendégek együtt tudnak bemenni a rendezvényre.

3. Járványügyi szabályok
Mindenképp szeretnénk elkerülni, hogy a rendezvényen fertőzés történjen, ezért a járványügyi szabályok betartása mindenki számára kötelező. Ez szükséges annak érdekében, hogy a mindennapok bezártsága mellett lehetőség legyen egy aggódásmentes, kellemes szórakozásra.
Maszkhasználat
A jelenlegi szabályok szerint, ami a rendezvény látogatóira is érvényes, így szól:
“…A hatodik életévét be nem töltött kiskorú, valamint értelmi vagy pszichoszociális fogyatékossággal, illetve autizmus spektrumzavarral élő személy kivételével mindenki köteles az orrot és szájat eltakaró maszkot viselni. (Ez alól kivételt képeznek a fellépő művészek)
A járványügyi szabályokról folyamatosan tájékoztatjuk Önöket.

Védettségi igazolvány
A jogszabályi változások miatt a rendezvényre csak védettségi igazolvánnyal léphetnek be azok, akik a 18. életévüket betöltötték. A védettségi igazolvány meglétét a belépéskor a biztonsági szolgálat munkatársai ellenőrzik. A védettségi igazolvány a személyi igazolvánnyal együtt érvényes, tehát a személyi igazolványt is be kell mutatni.

A REGISZTRÁCIÓS VISSZAIGAZOLÁS NYOMTATOTT FORMÁBAN, TELEFONON, TABLETEN IS BEMUTATHATÓ BELÉPÉSKOR

Helyszíni regisztrációra az első blokk esetében már nincs mód, a többi esetben (2. és 3. blokk) a jelen adatok szerint még lehet regisztrálni a helyszínen is. Ez persze kérdőjeles, hiszen a létszám elérése után már nem.

Telefonos elérhetőség: 06-20/254 30 62 email:obekazincbarcika@citromail.hu

Az információkat folyamatosan frissítjük!

Egy bányász régió