Civil szervezetek képviselői találkoztak Kazincbarcikán az ERKE szervezésében

A miskolci székhelyű Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület (ERKE), mint a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ információs és tanácsadó rendezvényeket szervez megyejárás keretében Borsod-Abaúj-Zemplén különböző városaiban. A civil szervezetek képviselőinek, tagjainak rendeznek információs és tanácsadó találkozót. Az összejövetelen a civilek számára adnak tájékoztatást a szervezetek előtt álló kötelező feladatokról, valamint tájékoztatást kaphatnak a jelen lévők az aktuális pályázatokról is.

Kazincbarcikán február 9-én a Buffaló Étterem különtermében került sor a rendezvényre. A helyi civilek képviselői információt kaphattak működésüket érintő kötelező feladatokról, azok határidejéről. Az ERKE képviselői ismertették a jelen lévőkkel azokat a pályázati lehetőségeket, amelyek most nyíltak meg előttük (Magyar Falu Program Falusi Civil Alap, Városi Civil Alap)

Az, hogy ezekre a találkozókra szükség van, jelzi a résztvevőkben megfogalmazott kérdések sora, melyek kapcsán megfelelő tájékoztatást kaphattak.

Egy bányász régió