Közösségi házat avattak Edelényben

A volt Bányász Klub épületének felújításával megújult közösségi házat avattak Edelényben.
Mint azt köszöntőjében Molnár Oszkár polgármester elmondta, képviselői és lakóközösségi kezdeményezés áll a hosszú évek óta üresen álló épület felújítása mögött . A beruházáshoz sportpálya, közösségi kert kialakítása is kapcsolódik.
Molnár Oszkár fölelevenítette a régi Bányász Klub nyüzsgő életét, ami mindenki számára vonzó volt. Sajnos hosszú évekig üresen állt az épület, a mai nappal visszakapta annak a lehetőségét, hogy a múlt időszakához hasonlóan a közösség kedvelt helye legyen.

Molnár Oszkár Edelény polgármestere

Demeter Zoltán országgyűlési képviselő köszöntőjében kiemelte, hogy a vidék fejlődése érdekében különböző pályázati programokat hirdetett meg a kormány, e pályázatok egyike juttatta sikerre az edelényi közösségi ház kialakítását. Nem volt egyszerű folyamat, hiszen először Edelény városának tulajdonába kellett, hogy kerüljön az épület, s csak ezt követően indulhatott el az a folyamat, aminek a sikerét a mai avató ünnepség jelenti. 9rül annak, hogy Edelénynek a jövőre nézve is komoly fejlesztési tervei vannak, a maga részéről mindent megtesz, hogy ezek az elképzelések valóra váljanak.

Demeter Zoltán országgyűlési képviselő

-rizner-

Egy bányász régió