7. Senior Sportkavalkád az Újkazinci Baráti Kör szervezésében (képgaléria is)

Június 23-án 7. alkalommal szervezte meg a Senior Sportkavalkádot Kazincbarcikán az Újkazinci Baráti Kör. A találkozóra 20 közösség érkezett, többek között Boldogkőváraljáról, Miskolcról, Alsóvadászról, Emődről, Rudolftelepről, Kurityánból, Sajókazáról, Tardonáról. Természetesen a részt vettek a találkozón a kazincbarcikai senior egyesületek, közösségek is.

A résztvevőket köszöntötte Szalay-Bobrovniczky Vince
, a Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős helyettes államtitkára, Demeter Zoltán országgyűlési képviselő, Szabó Gergely, a B-A-Z. Vármegyei Közgyűlés alelnöke, Nagy Gábor, a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság vezetője.

A találkozó célja a közösségi együttlét, s annak megmutatása, hogy ennek a korosztálynak is van alkotókedve, energiája, bennük is megvan a verseny szeretete a vetélkedés öröme.

A köszöntők után közös torna következett, majd az öt fős csapatok ügyességi versenye. A vendégek megtekinthették a sportkomplexumot, egészségügyi vizsgálatokon vehettek részt. Akinek kedve volt, bekapcsolódhatott az Idővár Nyugdíjas Klub kézműves foglalkozásába, s megtekinthette a klub által készített különleges alkotásokat.

Az ebédet követően, melyet Demeter Zoltán és Dr. Salha Khalil Walid, a Kazincbarcikai Kórház főorvosa főzött 3 üstben, a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság munkatársai tartottak vetélkedőt a csapatoknak, sok-sok ajándék kíséretében.

A nap végén a csapatokat emléklappal díjazták, s jelezték, visszavárják őket 2024-ben.

A galéria a képre kattintva nyitható meg.

Egy bányász régió