Jó hangulatú, színvonalas Szüreti Fesztivál Vadnán (beszámoló, képgaléria)

Kellemes idő, látványosság, jó hangulat, színvonalas programok, finom étkek várták azokat, akik ellátogattak a vadnai Szüreti Fesztiválra.
A szüreti felvonulás a Göőz Pál Művelődési Ház elől indult, s a település utcáit végig járja a Faluháznál ért véget. Mint a programismertetők során elhangzott, soha ennyi jármű még nem vett részt a felvonuláson.

Az intézmény udvara adott otthont a fesztivál programjainak, ahol színvonalas színpadi műsorok (óvodások, iskolások műsora, Sárvári Melinda csodálatos éneke, a Múcsonyi Hagyományőrző Pávakör, Császta Táncegyüttes, stb.) szórakoztatták az érdeklődőket.

S egy fesztivál nem múlhat el gasztronómiai csodák nélkül, erről is gondoskodtak a szervezők. A helyi asszonyok jóvoltából kemencében sült lángos, kakaós csiga, s egyéb finomságok készültek.
Aki szerette volna megkóstolni az idei szőlőből készült nedűt, arra is volt lehetőség. Pista bácsi jóvoltából a helyben préselt szőlőből készült mustot is lehetett kortyolni.
Külön színfolt volt, ahogyan a szervezők a gyermekekre is gondoltak. A lovaglás és a kosaras hinta mellett rengeteg népi játék várta a kicsiket.

Nem csalódott az, aki ellátogatott a vadnai Szüreti Fesztiválra, kellemes szombat délutánt tölthetett el a Faluház udvarán.

A galéria a képre kattintva tekinthető meg.

Egy bányász régió