Újkazinci Baráti Kör: “Töltsd meg szíved szeretettel” – 2. adventi koncert

Az Újkazinci Baráti Kör “Töltsd meg szíved szeretettel” elnevezéssel szervezett adventi koncerteket a Kocka étteremben.
S ebben az esetben a szeretetnek több jelentése is van. Az advent a Karácsonyra való készülődés időszaka, amikor szeretet hatja át mindazok lelkét, akik az ünnepet igazán várják. Ehhez adnak hangulatban, zenében lehetőséget a baráti kör adventi koncertjei.
S a szeretetet jelzi, hogy valamennyi közreműködő adományként, tehát ingyenesen lépett (és lép majd) a közönség elé, s varázsolta el a jelenlévőket. Ingyenesen biztosította a Skystúdió a hangtechnikát, a Kocka Étterem a helyszínt.

S a szeretet szép példája, hogy az adventi koncerteket az Újkazinci Baráti Kör összekötötte adomány gyűjtésével. A Kocka Étteremben kihelyezett perselyben gyűjtik az adományokat, melynek teljes bevételét a Kazincbarcikai Kórház pszichiátriai rehabilitációs osztályának, a szakrendelésének és a hospice osztálynak adományozzák. Aki szeretné támogatni a nemes célt, a Kocka Étteremben megteheti, itt került elhelyezésre a persely.

A szerdai koncerten is kiváló fellépők varázsoltak karácsonyi hangulatot. Az est háziasszonya Göndör Judit volt.
Felléptek:
-Semsey-Bárdos Anikó,
-Volyákné Kati, a Miskolci Örömdal-kör művészeti vezetője,
-Fodor János aranykoszorús énekes,
-Boros Géza énekművész-tanár,
-Újhelyi István énekművész-tanár,
-Irinyi János Református Oktatási Központ diákjai (Pece Sára, Salagvárdi Réka, Szert Krisztián, Debreceni Elena Fanni, Szemere Hanna, Csodó Petra)

A meghitt hangulat folytatódik, december 13-án 17 órától a Kocka Étteremben a 3. adventi koncertre várják az érdeklődőket.

A szeretet jegyében közös fenyőfa díszítésre várják a vendégeket. A szervezők azt kérik, mindenki hozzon díszt a közös díszítésre. A közösen feldíszített karácsonyfa mellett ismét neves művészek varázsolnak majd karácsonyi hangulatot.

A galéria a képre kattintva nyitható meg.

Egy bányász régió