Hatalmas zenei csemege volt a F’eat zenekar kazincbarcikai bemutatkozása

Kazincbarcikán a Borsod Burger Barcika adott otthont a F’eat zenekar bemutatkozásának.
Mint azt Lukács Balázs elmondta, az új formációnak ez az első nyilvános fellépése, s örömükre szolgál, hogy az Kazincbarcikán adatott meg.

A zenekar tagjai: Kasza László Róbert – ütős hangszerek, Lukács Balázs – gitár, Martinák Mátyás – gitár, Martinák Péter – basszusgitár, ének-Oroszi Fanni.

Megkérdeztük Lukács Balázst, hogy a zenekar hol tart, mik a terveik. Elmondta, hogy a mai az első hivatalos fellépésük, de már több megkeresés érkezett hozzájuk, így optimisták a jövőt illetően. Ebben persze szerepet játszik, hogy korábbi zenei formációjukat sokan ismerték és szerették.
A zenekarról -így fogalmazott Balázs: a tagok között vannak, akik az idősebb korosztályhoz tartoznak, hosszú évek óta zenélnek, s tudják, ezt nem lehet abbahagyni. A lényeg, hogy ebben a formációban jól érezzék magukat, s örömet nyújtsanak a közönségnek. S az is nagyon jó, hogy van két fiatalabb tagjuk, Oroszi Fanni és Martinák Mátyás. A zenei stílus formálódóban van, megszólaltatnak régi slágereket, de előadják Oroszi Fanni dalait is.

A zenekar énekese Oroszi Fanni. Rákérdeztünk, hogy készülnek-e arra az esetre , ha Fanni az önálló karrier útjára lép. Lukács Balázs elmondta, erre természetesen készülnek, de ezt a legjobb szívvel teszik.

A zenekar hatalmas szakmai tudással, átéléssel idézte fel a 80-as évek slágereit, s legalább ilyen sikeresek voltak Fanni dalai, aki azt is bizonyította, hogy profi énekessé vált.

Vastaps köszöntötte a dalokat, sokan velük énekeltek, s ez a csodálatos az ilyen estekben. A zenekar hatalmas élményt nyújtott, a közönség pedig minden percét élvezte a koncertnek.
Dicséret illeti a Borsod Burger Barcika csapatát, akik Gyenes István szervező közreműködésével egy igényes zenei estnek adtak otthont.

Egy biztosnak tűnik, a zenei élmények inkább születnek az ilyen helyeken – profi zenészek, lelkes közönség jelenlétében, mint a médiában a celebek futtatásával.

A lényeg, hatalmas bulit csapott a F’eat Zenekar.

A galéria a képre kattintva nyitható meg.

Egy bányász régió