Miskolci mestercipész a világ legjobbjai közt!

Ismét tarolt az ATTILA Shoes a világ egyik legjelentősebb szakmai versenyén.  

Kovács Attila, miskolci mestercipész négy benevezett cipőjével 4 aranyérmet, valamint férficipő  kategóriában nagydíjat nyert Wiesbadenben, Németországban, a háromévente megrendezett ISS  (Inter-Shoe-Service) nemzetközi szakmai kiállításon. Az ISS a világ egyik, ha nem a legnagyobb  és legjelentősebb szakkiállítása és vására, az itt nyert díj pedig a cipészszakma legjelentősebb  elismeréseinek egyike szerte a világon.  

A miskolci mestercipész 2 pár férfi és 2 női cipőremekkel indult a 2023-as versenyen, ahol  16 ország 46 cipőkészítő mestere mérte össze tudását kifejezetten erre a megmérettetésre, minden elemében kézzel készített lábbelikkel. A verseny legeredményesebb cipőkészítője is Kovács  Attila lett 2023-ban 4 aranyérmével és kategórianagydíjával.  

Az aranyéremmel díjazott ATTILA Shoes remekművek mind tökéletesen kimunkált egyedi darabok  és a cipészmester saját kezűleg készítette őket, az első tervektől, a szabáson, varráson keresztül  az utolsó fényezésig.  

A miskolci mestercipész vezette, világszerte elismert cipőmanufaktúra, az ATTILA Shoes rendre  a legjobbak között szerepel a világversenyeken, hiszen számos aranyérme és nagydíja van már  2007 óta, de nem csak elismerésekben sikeres. Egyik leghíresebb kuncsaftja például Sir Roger  Moore, akit egy eseményre hívtak meg Magyarországra még 2010-ben és fél órája volt az egykori  James Bondnak a cipőrendelésre. Kovács Attila lézerrel a cipő talpára gravírozta a James Bond  007 feliratot.  

Kovács Attila kézzel varrott, a létező leghagyományosabb technológiával készített egyedi férfi cipői  a legkiválóbb minőségű, válogatott, prémium alapanyagokból készülnek, amelyek közt megtaláljuk a klasszikus és különleges bőröket egyaránt. 

A 2023-as győztes cipők:  

Alga-zöld alligátorbőr férfi cipő, bőrtalpa faragva és festve, patkó alakú,  réz karikákkal és szegekkel díszített rakott bőrsarokkal  

Fakéreg-mintázatú barna bőr férfi cipő, talpán tematikus domborfaragással,  a fa erezetét és az évgyűrűket idéző rakott bőr sarokkal 

Irizáló aranyszínű kígyóbőrből készült női magassarkú masnis cipő,  faragással mintázott és festett bőrtalppal 

Gyöngyház-kék és ezüst színű szattyán bőrből készült női magassarkú körömcipő,  faragással mintázott és festett bőrtalppal 

Egy bányász régió